11-06-2010 - NY DIESELTILSETNING SOM DEKKER ALLE TYPER DIESEL

11-06-2010 | NY DIESELTILSETNING SOM DEKKER ALLE TYPER DIESEL

Overgang til mer miljøvennlig diesel i høy-ytelsesmotorer, har gitt mange nye utfordringer. Dette er nå løst med Nio Lube Multi Dieseltilsetning. Den er utviklet for å gi optimalt resultat i miljødieselmotorer.

 
”Innen dieseldrivstoff har miljødiesel, med innblanding av vegetabilske oljer, gitt nye utfordringer”, forteller avdelingsleder Terje Tjelland i Relekta, avdeling Norsk Industriolje. Spesielt kan uønskede effekter som for eksempel stort vannopptak, gi korrosjon, dårligere smøring og koksoppbygging.
 
Nio Lube Multi Dieseltilsetning er utviklet for bruk i drivstoffstandarden EN 590 miljødiesel og biodiesel.Den er en avansert tilsetning for å forbedre motorytelsen og redusere slitasje på motor og avgassystem. Den inneholder additiver som hindrer avleiringer og holder dyser, eksosporter og forbrenningskamre rene. Det gir renere forbrenning, som resulterer i lavere drivstoff-forbruk. I tillegg får man korrosjonbeskyttelse i hele drivstoffsystemet. ”En annen viktig effekt er at den holder bakterieveksten nede, og hindrer utviklingen av dieseldyr”, sier Tjelland.

Med det lave svovelinnholdet i moderne diesel, er det også viktig å tilføre Nio Lube Multi Dieseltilsetning for å opprettholde smøring av dieselsystemet. Nio Lube Multi Dieseltilsetning øker dieselens Cetan-nummer med 2 – 3 punkter og bidrar til renere utslipp, lettere start og redusert støy. Den inneholder også antiskumtilsetninger som gjør at påfylling av diesel går raskt og enkelt. ”Tilsetningen påvirker ikke partikkelfilter eller katalysatoren i avgassystemet”, avslutter han, ”og er også velegnet til å rense og smøre eldre dieselmotorer.”

For mer informasjon, kontakt:
Terje Tjelland
telefon: 22 66 04 00
e-post: terje.tjelland@relekta.no

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS