Tec7Gun (for patroner)

Gis det noen garanti på TEC7GUN?
Ja, det er hele 5 års garanti på TEC7GUN.

Hva slags utveksling er det på TEC7GUN?
TEC7GUN har en utveksling på 1: 18. Det vil si at dersom man trykker med 1 kg, så får man et trykk på 18 kg ut i patronen. Dette gjør at det er mindre anstrengende å jobbe med TEC7GUN enn med enkelte andre fugepistoler.

Når jeg bruker min fugepistol så opplever jeg at det ettersiger fugemasse ut av patronen etter at jeg har lagt den fra meg. Har dere noen tips?
Dette er et kjent fenomen. Dette skjer fordi det står trykk på stemplet inne i patronen. TEC7GUN har en hendel i bakkant av pistolen, i posisjon 1, da går stemplet jevnt forover, i posisjon 2, vil stemplet gå tilbake noen mm for hver gang man slipper håndtaket på pistolen.
Bruker man TEC7GUN innstilt på posisjon 2, så vil problemet med ettersiging av fugemasse være fraværende/betydelig mindre. («hardheten» på massen vil være avgjørende)

Krever TEC7GUN vedlikehold?
I godset på TEC7GUN så er det avmerket et smørepunkt, dette kan med fordel smøres jevnlig med for eksempel GT7. Det er også viktig å holde stemplet på pistolen ren for silikon/fugemasse. Dersom man ikke gjør dette kan man få lekkasje bak i patronene man bruker.

Copyright 2018
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS