Leverandører som vi samarbeider med

Når du klikker på logoene vil du komme til nettsiden til den gjeldende bedrift.

Relekta leverer høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter fra Novatio i Belgia. Novatio startet opp i 1978 og har i dag distributører i de fleste land i Europa.

 

Produktene Tec7 fra Tec7 NV i Belgia distribueres gjennom byggevare-, jernvare- og malingsbutikker i Norge og Sverige. Disse produktene leveres fra vår egen avdeling, Retail.

 

Can Ross er et ledende kanadisk firma innen oljeoppsugings matter. Can Ross produserer absorbenter som sprer væsken svært godt og har en høyere mekanisk evne til å holde på oppsugd væske enn de fleste andre merker.

 

BGs produkter øker effektiviteten og levetiden til motorer, girkasser, bremser, styring, kjøle- og klimasystemer.De består av spesielle maskiner for verkstedsbruk samt kjemi.

 

Ejendals er en totalleverandør av hansker. Vi fører blant annet Tegera hansker som har alle typer hansker til de fleste behov.

 

Rotluff er ledende innen kappeskiver, slipeskiver, lamellslipeskiver og diamantskiver.

 

Omega smøreoljer, fett og tilsetninger produseres av Magna Industrial Co, datterselskap av ITW (Illinois Tool Works) som er et Fortune 200 Company med 700 selskaper i 48 land.

 

Kroon-oil har alt innen smøremidler for til biler, tynge kjøretøy, entreprenørmaskiner, landbruksmaskiner og MC.. Produktene til Kroon-Oil oppfyller de internasjonale spesifikasjonene fra motor- og maskinprodusentene.

 

Orion har oljer, fett, tilsetninger og smøremidler for industri og auto. 

LanoPro AS er et 100% norsk eid selskap som produserer "GRØNNE" produkter til både on- og offshore bedrifter, samt fiskerinæringen. Coatinger, smøremidler og impregneringer lages ut i fra egne patenterte produkter og er miljøvennlige samtidig som de er brukervennlige og ufarlige for bruker.

 

Alden Corporation er en sveitsisk produsent som er spesialisert på skrueutdragere.

 

Norsk Industriolje bruker Norsk Oljelaboratorium i Rørvik til oljeanalyse for våre kunder. Basert på analyseresultater kan vi anbefale tiltak og utbedringer for oppnåelse av optimale maskinelle funksjoner.

 

 

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS