Vi trenger flere gode medarbeidere

Relekta-Gruppen er ledende innen salg av bygg-, reparasjons- og vedlikeholdsprodukter i Norge. Vi er markedsleder på flere områder, og representerer kjente internasjonale produsenter og varemerker. Relekta eies av det svenske børsnoterte konsernet. Vi er rundt 110 medarbeidere og vurdert til en av Europas beste arbeidsplasser (Great Place to Work og European Business Awards i 2016). 

v Til stillingsannonsene

Er du på jakt etter Norges beste arbeidsplass og Europas beste arbeidsgiver?

Vi vil gjerne ha kontakt med deg som mener du har noe å tilføre oss og som vil være med på å utvikle Relekta videre. Relekta tilbyr deg muligheten til å jobbe i en av Europas beste bedrifter, som i tillegg er Skandinavias mest sertifiserte bedrift innen kvalitet og miljø. Du får gode utviklingsmuligheter gjennom personlig oppfølging og kontinuerlig utvikling i Relekta Akademiet.

Våren 2016 ble Relekta kåret til Norges beste arbeidsplass i kategorien mellomstore bedrifter av Great Place to Work Institute. 99% av våre medarbeidere sier at Relekta er "et flott sted å arbeide", og i juni ble vi attpåtil kåret til Europas beste arbeidsgiver i Europas største bedriftskonkurranse; European Business Awards. Dette er vi meget stolte av! Vi har utvidet ulykkesforsikring og god pensjonsordning, firmahytte ved Hafjell skisenter og ferieleilighet i Altea i Spania, interessante salgsseminarer, teamsamlinger, inspirerende salgskonkurranser og andre belønningsordninger. 

Relekta kan tilby hovedsakelig to karriereveier;

Hvordan er det å jobbe i Relekta?

Relekta er en organisasjon med meget høye kvalitetskrav og samtidig høyt tempo, og vi som jobber her stimuleres av å strekke oss i forhold til tempo og nøyaktighet i alt vi gjør. Vårt arbeidsmotto er derfor: gjør alt enkelt, nøyaktig og raskt.
Lederstilen preges av stor nærhet til ledere og medarbeidere, med tett oppfølging og levende interesse for den enkeltes ansvarsområder. Ledere forventes å tilstrebe samme nærhet til sine medarbeidere. Relektas verdier er «positiv» og «profesjonell», noe som gjennomsyrer organisasjon og medarbeidere. Relektas ledelse har en positiv og profesjonell holdning til medarbeiderne, samtidig som det forventes at alle medarbeidere bestreber seg på å være positive i forhold til bedriften og andre medarbeidere, og å ivareta sitt ansvar og sine oppgaver på en profesjonell og dyktig måte.

Vi i Relekta:

  • Er positive og hjelpsomme
  • Kommuniserer, gir ros og tar gjerne i mot råd
  • Engasjerer oss og har et høyt arbeidstempo
  • Er kreative og kommer med forslag til løsninger
  • Tar vare på hverandre og er lojale mot vår bedrift.

Dette er egenskaper vi arbeider med å videreutvikle og ser etter hos nye medarbeidere. Resultat: Relekta gjør gode medarbeidere enda bedre!

Rekrutteringsprosess
Relekta er Skandinavias mest sertifiserte bedrift innen kvalitet, samfunnsansvar og miljø og dette synet preger naturlignok også våre rekrutteringsprosesser. Som kandidat kan du føle deg trygg på en profesjonell og konfidensiell prosess. Relekta bruker anerkjente og ISO-sertifiserte tester for å sikre saklighet og pålitelighet i vurderingen av aktuelle kandidater. Testene og testresultat brukes og behandles i henhold til Norsk lov og anerkjente standarder.

^Til toppen

Copyright 2018
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS