Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Tire Foam

Tire Foam Varenr: N485202

Rens og dekkfornyer

  • Renser og fornyer alle typer dekk
  • Gir dekkene en fornyet glans
  • Gjør dekkene smuss- og vannavvisende

 Tire Foam inneholder en fargeløs silikonolje som vasker, gir næring og beskytter både nye og gamle dekk. Tire Foam gir dekkene en langvarig vannavstøtende effekt og beskytter dekkene mot sprekker. Dekkene vil motstå misfarging og fremstå som nye over lengre tid. Fri for fargestoffer, lager ikke flekker på felger etc.

Bruksområder
Bil- og motorsykkeldekk, naturgummi, syntetisk polymer, polyester, PVC etc. Passer perfekt for å gi dekkene et fornyet utseende på bruktbiler, til showroom, utstillinger etc.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS