Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Seal & Bond Wood Primer

Seal & Bond Wood Primer 150 ml aerosol 1 stk Varenr: N590940

  • Øker heft til fete treslag
  • Transparent
  • Ideell for fuging og liming med MS-polymer og lim/fugemasse generelt
  • Styrker og beskytter treverk
  • Impregnerer

Seal & Bond Wood Primer er en heftprimer for tresorter som inneholder harpiks eller naturlige oljer. Den er godt egnet til porøse og absorberende overflater. Den trekker inn i materialet og gir det en beskyttende effekt i tillegg til å gjøre det sterkere. Seal & Bond Wood Primer er spesielt utformet for å behandle overflater før liming og fuging av treverk. Den gir meget godt feste til porøse tresorter samt tropiske trematerialer som teak, oregon, mahogni, iroko teak, azobé, jatoba etc.

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS