Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Seal & Bond Special Primer PPE

Seal & Bond Special Primer PPE 1 stk Varenr: N590930

  • Gir heft til vanskelige, fete plastmaterialer
  • Rask
  • Transparent
  • Er også egnet sammen med tape og lakk

Seal & Bond Special Primer PPE øker heftevnen på fet plast for eksempel PPE, som vanligvis er svært vanskelig å lime. Den kan brukes i kombinasjon med mange typer lim, tape og lakk.

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS