Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Nova Lube Ceramic

Nova Lube Ceramic 1 stk Varenr: N222002

  • Forenkler montering og demontering
  • Momentet forblir uforandret
  • Tåler høy friksjon (2000 N/cm2)
  • Tåler ekstreme temperaturer opptil +1400 °C
  • Smelter ikke og beskytter mot galvanisk korrosjon

Nova Lube Ceramic er basert på bentonegrease og keramiske partikler for best mulig smøring og beskyttelse under de vanskeligste forhold. Nova Lube Ceramic reduserer slitasje og tæring på deler som utsettes for høy friksjon og høy temperatur. Nova Lube Ceramic er f. eks. velegnet til bremsemekanismer også med ABS.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS