Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Novalube Brush

Novalube Brush 200 ml press pack 1 stk Varenr: N221005396

  • Temperaturområde fra -180 °C til +1200 °C
  • Tåler trykk opp til 2300 kg/cm2
  • Ikke giftig, inneholder ikke bly eller nikkel
  • Forhindrer bremseskrik og forenkler fremtidig demontering av bremseklosser
  • Forhindrer skjæring – forenkler montering og demontering

Novalube Brush er et anti-seize smørefett basert på mikroniserte metallpartikler og en syntetisk bærer. Novalube Brush beskytter mot galvanisk spenning og korrosjon. Novalube Brush er NLGI 1 klassifisert og motstår saltvann, syre, base, gass, olje, løsemidler og de fleste kjemikalier. Novalube Brush har svært lav friksjonskoeffisient på bare 0,14.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS