Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Silfix

Silfix 1 stk Varenr: N502120

Lynlim for vanskelige materialer

  • Limer svært raskt
  • Ingen måling, veiing eller miksing
  • Høy strekkfasthet
  • Enkel i bruk
  • Fargeløs, transparent limfuge
  • Ideell for permanent liming
  • Limer også polyetylen, polypropylen, silikon, teflon, etc.

Silfix er et cyanoacrylatbasert lynlim med lav viskositet som limer de fleste materialer, også enkelte syntetiske materialer som før var umulige å lime som polyetylen, polypropylen, silikon og PTFE (Teflon).


Bruksområder: 
Hefter til o-ringer, silikongummi, Gummiprofiler, pakninger og på gearhjul, trinser, aksler etc. av plast. Fin å bruke til dekorative paneler på møbler, hHåndtak av syntetiske materialer mot metall, reparasjon av plastdeler. Silfix limer til nitril, neopren, naturgummi, ABS, myk PVC, POM (Polyoxymethylen), PET, EVA (Etylen Vinyl Aceat), PMMA, bakelitt, polykarbonat, viton gummi, polyolefiner, polyetylen, PTFE (Teflon®) og de nyeste thermoplaster. Også tre, stein og metaller kan limes med Silfix.

 

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS