Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Al-Fix Black

Al-Fix Black 1 stk Varenr: N501303

Fleksibelt sort lynlim

  • Fleksibel liming med forlenget arbeidstid 
  • Høy temperaturbestandighet
  • Sjokk-, forskyvnings- og støtbestandig
  • Utmerket kjemikaliebestandighet og fuktighetsbestandighet
  • Drøy i bruk
  • Svært høy strekkfasthet >60N/cm²

Al-Fix Black er sort cyanoakrylat som har en ekstremt god heft til de fleste materialer. Al-Fix Black forblir fleksibel etter herding. Al-Fix Black er bestandig mot løsemidler, olje, bensin, høye og lave temperaturer og temperatursvingninger.


Bruksområder
For rask liming av naturlig og syntetisk gummi, plast, metall, etc. Liming av gummi og plast som er utsatt for høye temperatursvingninger og fuktighet. Ideell for metall- og gummi sammenføyninger Al-Fix Black muliggjør sterk liming mellom de fleste materialer med unntak av polyetylen, polypropylen, silikon og fluorin. Materialer som kan limes med Al-Fix Black: ABS, aluminium, bakelitt, bronse, butyl, celluloid, kloropren, krom, delrin, glass, kobber, naturgummi, NBR, neopren, nitril, nylon, phenol, polykarbonat, polystyren, porselen, hard PVC, rustfritt stål, stål. For porøse materialer bruk Al-Fix Aktivator.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS