Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Seal & Bond MS Construct

Seal & Bond MS Construct 290 ml patron 1 stk Varenr: N531106

  • Superrask liming og montering
  • Trenger ikke primer
  • Kan påføres fuktige overflater
  • Herder raskt
  • For innendørs og utendørs bruk
  • «Spiker på tube»

Seal & Bond MS Construct er et miljøvennlig high-tech lim med en ekstrem rask og kraftig limeeffekt på de fleste materialer. Det inneholder ikke isocyanater eller skadelige løsemidler, har meget høy strekkfasthet og vil ikke vise tegn til aldring. Kan benyttes på de fleste materialer, inklusiv naturstein. For rask montering i alle typer bygg, bil- og byggematerialer.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS