Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Megaplast PPE

Megaplast PPE 1 stk Varenr: N597101

Ekstremt sterkt plastlim for vanskelige plasttyper

  • Spesielt utviklet til liming av PE/PP/PTFE
  • 2-komponent hybrid akrylat
  • Limstyrke på hele 133 kg/cm²
  • Temperaturbestandig opp til 120°C
  • Sterkt byggende lim (5% elastisitet)
  • Svært god kjemikalie og UV-bestandighet

 Megaplast PPE er et to-komponent hybrid akrylat lim spesielt utviklet for liming av overflater med svært lav overflatespenning som PE (Polyetylen), PP (Polypropylen) og PTFE (Teflon). Megaplast PPE kan brukes innen både auto, industri og elektro. Også innen optisk er Megaplast PPE velegnet til å lime og montere glass og komponenter. Megaplast PPE er bestandig mot støt og vibrasjoner.


Bruksområder
Megaplast PPE limer plast til plast og plast til metall, glass, keramikk etc.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS