Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Novaroof

Novaroof 310 ml patron 1 stk Varenr: N602106

  • Kan påføres på fuktige overflater og ved temperaturer ned mot -12 °C
  • Forblir fleksibel - sprekker ikke
  • Levetid på minst 20 år etter påføring
  • Forsegling, reparasjon og liming i ett produkt
  • Ideell til vanntetting av tak, sisterner, gjennomføringer, grunnmurer etc.

Novaroof er en glassfiberarmert asfalt/bitumenmasse med meget god aldrings- og UV-bestandighet. Novaroof hefter til de fleste bygningsmaterialer: murstein, betong, tre, bly, kobber, tinn, takpapp, galvanisert stål, isolasjonsmaterialer, PVC, polyester osv.

 

 

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS