Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Al-Fix Aktivator

Al-Fix Aktivator 1 stk Varenr: N501101

  • Brukes sammen med Al-Fix, Silfix og Gelfix
  • Gir svært hurtig herdetid
  • Muliggjør liming av porøse materialer som tre og stein
  • Ypperlig til liming av lyslister og sokler på kjøkken

Ved hjelp av Al-Fix Aktivator vil Al-Fix herde enda hurtigere. Effekten av Al-Fix Aktivator varierer med hensyn til hvor porøst materialet som limes er. Etter påføring av Al-Fix Aktivator må løsemiddelet fordampe først. Påfør deretter Al-Fix og press delene sammen umiddelbart. Al-Fix Aktivator gjør det mulig å bruke Al-Fix på porøse materialer som tre og stein. Ta i betraktning at bruk av Al-Fix Aktivator kan resultere i større krymping av limforbindelsen.


Bruksområder
Muliggjør liming av porøse materialer som tre og stein. Ypperlig til liming av lyslister og sokler på kjøkken.

 
 

 

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS