Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Fix Primer

Fix Primer Varenr: N502110

Primer for liming av vanskelige plastmaterialer

  • Forbedrer vedheftsegenskapene
  • Enkel å bruke
  • Åpner porer i plast

Fix Primer gjør det mulig å lime vanskelige materialer som: polyetylen (PE), polypropylen (PP), PMMA, bakelitt, polykarbonat, viton gummi, polyolefiner, PTFE, silikon, etc. Fix Primer gir meget god vedheft, legger sjelden igjen spor og kan brukes med Al-Fix, Al-Fix Gel, Al-Fix Flexible og Al-Fix Black. Fix Primer gir også gode resultater i kombinasjon med dobbeltsidig tape og andre limtyper. Den gir også god vedheft på ubehandlede metaller og rustfritt stål.
 

Bruksområder
Håndtak av stål - PP utstyr, håndtak av metall. Liming av polyuretan ledninger. Montering av polyuretan komponenter. Gummiprofiler. Liming av plast tannhjul på drivruller, på metaller eller plast. Silikonpakninger. O-ringer. Luftrensere. Dekorative paneler på møbler (PP).

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS