Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Q-fix 120

Q-fix 120 Varenr: N610128

  • Kan benyttes i både fast og hul murstein, betongblokker, leca, Ytong etc.
  • Kan brukes i både tørre og fuktige borehull, og til og med under vann.
  • Kan benyttes ned til -5 °C
  • Kjemisk og UV-bestandig
  • Enkelt, praktisk og lett å behandle
  • Påføres med vanlig fugepistol

Q-Fix 120 er et kjemisk anker spesielt utviklet for tunge belastninger i hule og faste materialer som stein, betong, lettbetong, leca etc. Q-Fix 120 er en vanntett og ugjennomtrengelig masse. Q-Fix 120 er basert på vinylesterharpiks som har de beste mekaniske egenskaper og gir en god kjemisk motstand.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS