Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Seal & Bond Flex-Sil S

Seal & Bond Flex-Sil S Varenr: N570005

  • Limer umiddelbart
  • Rask å bruke: 10 til 15 minutter
  • Tåler temperaturer fra -55 °C til +270 °C
  • Lett å bruke også vertikalt
  • Trygg å bruke – herder ikke
  • Kan brukes på alle typer metaller, plast og kombinasjoner av disse

Seal & Bond Flex-Sil S er en en-komponent forsegler som ikke herder, og som er lett å fjerne. Seal & Bond Flex-Sil S er et produkt med mange bruksområder og kan brukes i åpninger opptil 0,2 mm. Seal & Bond Flex-Sil S er ideell å bruke sammen med ulike kombinasjoner av materialer i girkasser, motorhus, bunnpanner og differensialer.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS