Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Nova Titan Stick

Nova Titan Stick 1 stk Varenr: N638010

Epoxymetall med titan for høye temperaturer

  • Gir temperatur og slitasjebestandige reparasjoner på metalldeler
  • Høy strekkfasthet: 204 kg/cm²
  • Tåler opptil +280 °C
  • Kan overlakkeres
  • Kan bores i, gjenges i og bearbeides som metall etter 6 timers herdetid
  • Hefter til metall, tre, glass, stein, betong og de fleste typer plast

Nova Titan Stick er tilsatt Titan som gir en enestående temperaturmotstand. Nova Titan Stick tåler hele +280 °C (+300 °C i korte perioder). Ordinære epoxymasser tåler opp til +120 °C (+150 °C i korte perioder). Dette muliggjør helt nye bruksområder innen bruk av epoxymasser. Skjær ganske enkelt av ønsket mengde og kna massen slik at herdeprosessen starter. Nova Titan Stick gir et solid og varig resultat.

Bruksområder
Reparasjon av tanker og rør i materialer som aluminium, lettmetall, støpejern etc. Virker på akslinger, lager, pumper, deksler, bunnpanner vannpumper, bensintanker, radiatorer m.m. Den kan også reparere defekte gjenger.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS