Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Trimfix

Trimfix 1 stk Varenr: N511001

  • Tørker i løpet av 5 minutter
  • Velegnet til liming av store flater
  • Kan brukes både til permanent og midlertidig liming
  • Limer til papir, tekstil, papp, skumgummi, polyuretan, kork, polystyren, filt, vinyl, plastfolie, metall, keramikk, tre, betong etc.

Trimfix er et universelt spraylim med kort åpningstid. Trimfix hefter meget godt til de fleste materialer. Flatene som er limt kan åpnes igjen uten at flatene skades. For å oppnå permanent liming lar man begge flatene tørke 2-5 minutter før sammenføyning.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS