Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Seal & Bond Flex-Sil

Seal & Bond Flex-Sil 202 ml trykkluftspatron Sort 1 stk Varenr: N573206

  • Umiddelbar riktig pakning i enhver form
  • Utskiftbare munnstykker
  • Tåler temperaturer opp til 330 °C
  • Meget elastisk
  • Leveres som trykkluftspatron for automatisk påføring eller som standard 310 ml patron for fugepistol

Seal & Bond Flex-Sil hefter til maskin og motordeler av metall og aluminium, galvaniserte metaller, messing, kobber, malte overflater, glass, keramikk og syntetiske materialer. Seal & Bond Flex-Sil har god kjemisk motstandsevne. Som pakning i kontakt med drivstoff anbefales Seal & Bond Flex-Sil rød.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS