Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Seal & Bond Sticky Seal

Seal & Bond Sticky Seal Varenr: N604006

  • Lett å påføre
  • Lett å fjerne
  • Luft- og vanntett
  • UV- og værbestandig
  • Langvarig klebrighet

Sticky Seal er en permanent, fleksibel og klebende fugemasse for autobransjen og industri. Den gir luft- og vanntette fuger. Fordi den er meget motstandsdyktig overfor UV-stråler og alle værforhold, er den ypperlig å bruke til forsegling av soltak på biler, båter og campingvogner. Sticky Seal forblir fleksibel og kan lett fjernes selv etter mange år.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS