Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Sealtrans

Sealtrans 1 stk Varenr: N539096

  • Etterlater ikke skjolder på naturstein og akryl
  • Svært høy elastisitet
  • Inneholder ikke aggressive syrer
  • Limer sterkt - 13 kg/cm²
  • Velegnet til transparent liming av baderomspanel
  • Gir glatte og smussavvisende fuger

Sealtrans er en transparent fugemasse som ikke etterlater skjolder eller flekker på naturstein (skifer, marmor, granitt) og akryl. Sealtrans inneholder soppdreper og har utmerket UV-motstand. Sealtrans hefter godt til stein, mur, betong, fliser, porselen, akryl, metall, glass, tre etc.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS