Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Nova Wet Stick

Nova Wet Stick 1 stk Varenr: N638050

  • Rask reparasjon av huller, sprekker, revner, lekkasjer etc
  • Tåler trykk opptil 75 N/mm2
  • Hefter godt til metall, tre, glass, betong, keramiske flater samt de fleste plasttyper
  • Kan påføres våte flater, også under vann
  • Rask i bruk og herder raskt

Nova Wet Stick er en hvit, epoxybasert tettemasse med keramiske bestanddeler. Den er ideell for raske, permanente reparasjoner av huller, sprekker og lekkasjer i de fleste materialer. Den hefter godt til de fleste metaller, tre, glass, betong, keramiske flater og de fleste plasttyper. Kan benyttes på våte flater og til og med under vann!

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS