Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Duofix

Duofix 1 stk Varenr: N512005

2-komponent transparent epoxylim

  • Blandingsdyse gjør måling og veiing unødvendig
  • Trykk – påfør
  • Enkel, effektiv og universell

Duofix er et hurtigherdende, gjennomsiktig, to-komponent epoksylim med ekstremt god bindekraft. Duofix muliggjør raske reparasjoner og limejobber selv ved relativt lave temperaturer (+5 °C). Herdetiden vil da være noe lengre enn ved romtemperatur.


Bruksområder
Duofix er et ideelt lim til reparasjoner og vedlikehold. Den fyller porer og ujevnheter. Duofix limer nesten alle typer materialer, som metall, glass, stein, keramikk, treverk og de fleste typer stiv plast.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS