Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Multifix limsett

Multifix limsett 1 stk Varenr: N503005

  • Limer opptil 210 kg cm2
  • Tåler opp til 180 °C
  • Høy motstand mot avskaling
  • Fyller sprekker opptil 0,8 mm
  • Motstandsdyktig mot vann og kjemikalier
  • Leveres i klar og lys beige

Multifix er et hurtigherdende konstruksjons- og monteringslim som herder ved hjelp av aktivator.

Multifix limer raskt og sterkt til de aller fleste materialer som f.eks. metall, glass, stein, keramikk, tre, syntetiske materialer som PVC og forskjellige plasttyper. Multifix limer ikke polyamid, teflon og polyolefin.

Copyright 2019
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS