Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Multifix limsett

Multifix limsett 1 stk Varenr: N503005

2-komponent konstruksjonslim

  • Limer opptil 210 kg cm2
  • Tåler opp til 180 °C
  • Høy motstand mot avskaling
  • Fyller sprekker opptil 0,8 mm
  • Motstandsdyktig mot vann og kjemikalier
  • Leveres i klar og lys beige

Multifix er et universalt to-komponents limsystem i gruppen av metylmetakrylater som herder raskt ved romtemperatur. De to komponentene; limestoffet og aktivatoren, må ikke blandes på forhånd. Herdeprosessen setter i gang i det øyeblikket aktivatoren kommer i kontakt med limestoffet. Multifix fyller sprekker opp til 0,8 mm. Etter 2-5 minutter kan sammenlimte deler behandles, og etter 4-5 timer har Multifix 95 % av sin fulle styrke. Multifix er, grunnet sine forskjellige egen- skaper og mange fordeler, andre limsystemer overlegne. Multifix vil derfor erstatte tradisjonelle monteringsteknikker og bidra til at en sparer tid og penger.
 

Bruksområder
Universelt bruk til vedlikehold og i bilverksteder. Elektroteknikk Maskinreparasjoner Glass – metallforbindelser Alle metaller (stål, rustfrittstål, aluminium, kobber, messing, ferrit) De fleste plasttyper (ABS, polystrol, PVC, polykarbonat, polyphenyloxide, polyester, plexi) Tre, stein, keramikk, og celllulosematerialer

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS