Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Nova Power Grip

Nova Power Grip Varenr: 401032, 401033, 401035

  • Herder meget raskt uansett tykkelse på limfugen
  • Limer til plast, metall, glass, tre, stein osv.
  • Limer svært sterkt
  • Kan slipes, bores, gjenges eller overlakkeres etter kort tid
  • Tåler vann, bensin, olje, bremsevæske og løsemidler

Nova Power Grip tilsvarer Megaplast PU, men har større patroner. Nova Power Grip serien består av 3 typer lim med forskjellige herdetider (401, 403, 409). Nova Power Grip er velegnet som et universalt lim, til tre, stein, metall, melamin, lakkert metall, hard og semi-harde plastmaterialer, og også som karosserilim for karosserideler, skjermbuer, spoilere, sideskjørt osv. samt generell plastreparasjon. Nova Power Grip er velegnet som karosseri-lim for karosserideler, skjermutbyggere, spoilere, sideskjørt osv. 

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS