Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Plastfix

Plastfix Plastfix koffert 1 stk Varenr: N04200

  • Enkelt – kun én tilsatstråd til alle typer plast
  • Sparer tid – kan pusses etter et par minutter
  • Like sterkt som basismaterialet
  • Sikker i bruk – ingen risiko for deformering av omkringliggende plast
  • Økonomisk – en skade på 5 cm koster kun 130 kroner å reparere

Plastfix er den mest økonomiske metoden for plastreparasjoner av støtfangere, spoilere og andre plastdeler på bil, motorsykkel o.l. Med Plastfix tetter man hull og sprekker og styrker bruddstedet. Ingen fare for deformasjon av plastdelene,  slik en kan oppleve med varmluftløsninger. Plastfix tilsatstråd, som er laget av polypropylen og forsterket med glassfiber og karbonfiber, passer alle typer plast. Kofferten inneholder nok til ca. 10 reparasjoner, og forbruksmateriellet kan etterbestilles løst.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS