Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Megaplast MM verkstedkoffert

Megaplast MM verkstedkoffert 1 stk Varenr: N596991

Megaplast er et svært universelt hutiglim og et komplett plastreparasjonssystem.
Megaplast MM koffert inneholder:
2 patroner MM, Multifoam, blandepistol, blanderør, Primer 903, sparkler, armert plastforsterker, fjernbar formingsplast

  • Herder meget raskt uansett tykkelse på limfugen
  • Limer svært sterkt til plast, metall, glass, tre, stein osv.
  • Kan slipes, bores, gjenges eller overlakkeres etter kort tid
  • Tåler vann, bensin, olje, bremsevæske og løsemidler

Megaplast PU: Liming og reparasjoner av plast etc.
Megaplast MM: Svært sterk liming. Tåler slag, kjemikalier og 150 °C.
Megaplast PPE: Limer vanskelige plasttyper som PE, PP og PTFE.

Megaplast er et 2-komponent lim i tokamrede patroner (2 x 25 ml). Megaplast er forhåndsherdet, noe som gir svært rask herding når komponentene blandes gjennom blanderøret. Megaplast er velegnet både som et svært universelt hurtiglim og som et komplett plastreparasjonssystem. Novablack Magic fleksibel gummibasert polyestersparkel anbefales brukt over Megaplast reparasjoner før lakkering. Se side 56 for mer informasjon om Novablack Magic.

Bruksområder:
Bil/lastebil: Lyktehus, festeører, radiator, tanker, griller, speil, spoilere, støtfangere, interiør, motor-, gir- og maskindeler (maks 100 °C).
Motorsykkel/snøscooter: Festeører, kåper, plastdeler og snøscooter hoover. Industri: Støpeformer, skåler, el-verktøy, maskiner, vifteblader, skilt.
Bygg: Kjemiske ankerfester i forskjellige bygningsmaterialer f.eks. ytong, siporex, betong, etc. liming av tredetaljer.
Landbruk: Gjødseltanker, plasttak, skjermer og detaljer på traktor, alle typer deksler av metall og plast på utstyr og redskap.

 

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS