Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Al-Fix Gel

Al-Fix Gel 1 stk Varenr: N501205

Lynlim i gelékonsistens

  • Cyanoakrylat-basert
  • Limer på sekunder
  • Ingen varmetilføring, lodding eller blanding nødvendig
  • Høy limstyrke - ingen krymping
  • Svært økonomisk - jo tynnere lim, jo sterkere er det

Al-Fix Gel er et lim som limer på sekunder, og har en spesiell formula basert på Cyanacrylate. Det er et en-kompononents lim som er løsningsmiddelfri og består hovedsakelig av Athyl Cyanacrylate Monomer. Al-Fix Gel er temperaturbestandig fra -30 °C til +100 °C, og er motstandsdyktig mot løsemidler, oljer, benzen, temperatursvingninger og atmosfæriske forhold. Leddene har en høy strekkskjærstyrke og viser ingen krymping.


Bruksområder
Al-Fix Gel gir en usedvanlig sterk binding mellom nesten alle typer materialer, med unntak av polyetylen, polypropylen og fluorholdige materialer. Al-Fix Gel anbefales når en tykkere limsøm og bedre fylling er nødvendig. Materialer som kan limes med Al-Fix: ABS, aluminium, bakelitt, bronse, butyl, celluloid, chloroprene, krom, delrin, glass, kopper, naturlig gummi, NBR, neopren, nitril, nylon, fenol, polykarbonat, polystyren, porselen, hard PVC, og rustfritt stål. På porøse materialer anbefaler vi å bruke Al-Fix Aktivator.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS