Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Novelec

Novelec 400 ml 1 stk Varenr: N235001

  • Elektrorens og kontaktspray
  • Renser og avfetter
  • Sikker i bruk på de fleste typer lakk og syntetiske materialer
  • Fordamper hurtig og etterlater ikke rester

Novelec er en meget effektiv elektrorens og kontaktspray med høy penetreringsevne og sterk renseeffekt. Novelec er velegnet for rensing av elektriske og elektroniske kontakter, kretskort, motorer, spoler, releer, regulerbare motstander, potmetere, vri- og vippebrytere, dynamoer, startmotorer, fordelere, presisjonsautomatikk, batteripoler, etc, innen telekommunikasjon, transport, bilindustri, næringsmiddelindustri, kjemisk- og mekanisk industri. Novelec fjerner fett, flussmiddel, olje, kull, tjære og andre organiske stoffer. Novelec fortrenger fukt og forebygger avleiringer av støv og andre urenheter. Novelec forårsaker ikke korrosjon.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS