Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Novelec S

Novelec S Varenr: N235601

  • Elektrorens og kontaktspray, ikke brennbar
  • Renser og avfetter
  • Sikker i bruk selv med spenningen på – tåler 22,6 kV
  • Fordamper hurtig og etterlater ikke rester
  • 360° Jet Spray

Novelec S er velegnet for rensing av elektriske og elektroniske kontakter og komponenter innen telekommunikasjon, transport, bilindustri, næringsmiddelindustri, kjemisk- og mekanisk industri. Novelec S fjerner fett, flussmiddel, olje, kull, tjære og andre organsike stoffer. Novelec S er spesiellt utviklet for å rense kretskort, motorer, spoler, releer, regulerbare motstander, potmetere, vri- og vippebrytere, dynamoer, startmotorer, fordelere, presisjonsautomatikk, batteripoler etc.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS