Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Solvetron

Solvetron 500 ml 1 stk Varenr: N904701, N904702

  • Avfetter raskt alle typer metaller
  • Ideell for rensing av maskindeler, skive- og trommelbremser, forgasser, choke og injection
  • "Jet Spray Dyse" som spyler bort olje, fett og skitt fra vanskelige steder 

Solvetron er en effektiv metall- og bremserens som fjerner skitt fra alle mulige underlag: Metall, glass, keramikk, tekstiler og de fleste typer plast (kan angripe enkelte syntetiske overflater).

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS