Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Al-Fix, 20ml og 50 ml

Al-Fix, 20ml og 50 ml Varenr: N501003, N501013

Lynlim

  • Limer på få sekunder
  • Meget sterkt
  • Økonomisk i bruk
  • Limer de fleste materialer

Al-Fix er et en-komponent lynlim basert på Cyanoacrylate. Al-Fix tåler temperatur fra -30 °C opp til +100 °C. Al-Fix motstår løsemidler, olje, bensin, temperatursvingninger og er værbestandig. Al-Fix forbindelser har høy strekk- og skjærfasthet og krymper ikke. Al-Fix har en eksepsjonell evne til å lime de fleste materialer med unntak av polyetylen, polypropylen og plastmaterialer som inneholder fluor.


Bruksområder
Al-Fix er velegnet til å reparere gummipakninger, deler, deksler, emblemer, osv. Ødelagte deler på biler, båter, lastebiler, landbruksmaskiner; avbrekte festeører, løse deksler, emblemer, detaljer, etc. Gjæring av lister, sokler og andre tre-detaljer (med Al-Fix-Aktivator). Som formtre for å reparere skader på treverk; bland Al-Fix og spon, spray over med Al-Fix-Aktivator. Materialer som kan limes: ABS, aluminium, bakelitt, bronse, butyl, celluloid, kloropren, krom, delrin, glass, kobber, naturlig gummi, NBR, neopren, nitril, nylon, fenol, polykarbonat, polyestyren, porselen, hard PVC, rustfritt stål, stål. Ved hjelp av Al-Fix-Aktivator kan også porøse materialer limes.

 


Al-Fix 50 ml, art.nr. N501013

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS