Produkter fra Novatio løser utfordringer

Novatio fra Belgia har levert høykvalitets reparasjons- og vedlikeholdsprodukter for verksted og industri siden 1978. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim, fugemasser, rengjørings- og avfettingsmidler, overflatebehandling og -beskyttelse, tape, smøremidler og fett. Med Novatio kan du for eksempel lime de vanskeligste materialer som polypropylen og polyetylen uten problemer. Og det finnes mange fler spesialprodukter som løser utfordrende oppgaver. 

Novatio produktene endrer design på emballasjen og blir mer moderne og freshere. Det blir enklere å se produktnavn og det blir enklere å finne hvilke produkter som hører til hver produktgruppe, for eksempel får alle smøremidler et grått felt på midten av etiketten. Flere av produktene har allerede endret til nytt design og de andre vil bli endret i løpet av året. 

 

Bilde av Seal & Bond MS 32 Isolation

Seal & Bond MS 32 Isolation Varenr: N533828

  • Tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR
  • Limer og tetter
  • Isolerer
  • Demper lyd og vibrasjoner
  • Absorberer ikke fuktighet
  • Ideell til passivhus

Seal & Bond MS 32 Isolation er en lettvekts MS-polymerbasert tettemasse med en egenvekt på svært lave 0,4 g/cm³. Den har en lukket cellestruktur som ikke absorberer fuktighet. Seal & Bond MS 32 Isolation inneholder hverken isocyanater, løsemidler eller silikon. Den herder ved hjelp av luftfuktighet og er luktfri. Den er nøytral og vil ikke sette flekker på naturstein eller andre sensitive materialer.

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS