Bilde av Relekta Bremsefett Anti-seize

Relekta Bremsefett Anti-seize Varenr: N50305, N50306

Bremse- og anti-seize fett

  • Forhindrer fastrusting på bremser
  • Tåler opptil 1700 (Spray) og 1100 (brush) °C
  • Kan brukes ned til -20 °C
  • Forhindrer fastrusting av gjenger – forenkler montering og demontering
  • Inneholder ikke bly eller nikkel

Relekta Bremsefett Anti-seize er et litiumfett med høy andel av blant annet aluminiumspartikler. Fettet er beregnet til bruk der det oppstår høye temperaturer, harde trykkbelastninger og utsatt for korrosjon. Relekta Bremsefett Anti-seize er derfor velegnet til bruk der man vil unngå fastrusting og/eller ønsker å bevare god smøreevne og bevegelighet. Relekta Bremsefett Anti-seize motvirker mekanisk slitasje og fungerer utmerket som anti-seize pasta for å hindre skjæring av gjenger under montering og demontering. Fettet beskytter mot friksjonskorrosjon og opprettholder smøreevne selv under krevende forhold. Det er lett å påføre og trenger godt ned i overflaten.

Bruksområder
Typiske bruksområder på kjøretøy er bremser der den beskytter mot fastrusting mellom bremseklosser og kaliper samt opprettholder smøreevnen. Videre beskytter den gjenger på tennplugger, eksosdeler, glødeplugger, gjennomgående bolter og hylser, mellom felg og bremseskive etc, og hindrer at de setter seg fast.

Til industri og bygg er den utmerket på alle vaiere, muttere, bolter, skruer, gjenger, flenser etc. Fettet hindrer at komponentene setter seg fast på grunn av varme, damp eller rust.  Også meget velegnet til smøring av lufthammere og lignede.

Relekta bremsefett Anti-seize brush 200 ml

Finnes som Brush 200 ml trykkluftpatron og Spray 400 ml aerosol

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS